SZA elképesztő számokat produkál!

A SZA szezonnak még messze nincs vége! Miután több mint 8 milliárd(!) album streamet, számtalan slágerlista elsőséget és teli észak-amerikai és európai arénákat tudhat maga mögött a Grammy-díj nyertes előadó, nem áll meg!

A trendszetter SZA folytatja a Billboard 200-on 10 hétig #1 és 3x platinalemezes SOS albumának kiaknázását. Pénteken bemutatta az a korong egyik rajongók által leginkább kedvelt dalának, a Snooze-nak a hivatalos videoklipjét, amelyben nem kisebb nevek tűnnek fel, mint Justin Bieber, a színész Woody McClain és Young Mazino vagy a producer/dalszerző Benny Blanco.

A dal, mely a negyedik #1 sláger az albumról (jelenleg is vezeti a Billboard Hot R&B Songs és R&B/Hip-Hop Airplay slágerlistákat), már most 2x platina kislemez Amerikában és több mint 700 millió streamet ért el világszerte. A dal szövegírója SZA önmagában, míg a zenét Kenneth “Babyface” Edmonds, a The Rescals és BLK jegyzik és a producerei is ők voltak.  SZA-t nemrég hat MTV Video Music Awards-ra jelölték, köztük a “Kill Bill”-el a “Video Of The Year” díjra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük