Új dallal jelentkezett Azahriah és DESH

Bevált csapaton ne változtass, tartja a mondás, és jelenleg nincs csapat a magyar könnyűzenében, amely jobban bevált volna, mint Azahriah és DESH párosa: 2022-ben a magyar streamelők kettejük közös dalát, a Pullupot hallgatták meg a legtöbbször az NMHH hivatalos statisztikái alapján – mintegy 6,5 milliószor. És ez csak egy a duó számos rekordja közül.

Az alkotópáros most újra egyesítette erőit: az ötszámos tripq EP hozza a szokásos Azi X Deshi-flow-t. „Mind az öt szám a Memento elkészülte után íródott, június végén álltam neki az alapok kidolgozásának – mondja Azahriah. Bár a páros eddigi szövegeinek jelentős része a felhőtlen szórakozásról szól, alkotóként kifejezetten tudatosak, ezt sugallja Azahriah kommentárja: „Az év elején összeírt terveink között szerepelt egy Azahriah x DESH–kislemez, amiről így, hogy elkészült, úgy érzem, hogy még menőbb lett, mint amire számítottam.”

tripq zeneileg jóval kísérletezőbb, szélesebb spektrumon mozog, szövegvilágát tekintve pedig komolyabb, mint az A ló túloldalán – ami a közönségsikeren túl kiváló szakmai kritikákat is kapott. Az EP-t záró Béke című dalhoz egyébként valóságos nehéztüzérség sorakozik fel: feltűnik benne Young Fly, KRSA, azaz Lord Panamo (PASO), illetve Copy Con is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük