Birdy új albuma sokoldalú lett.

A „Raincatchers”, a „Heartbreaker” és a frissen debütált „Your Arms” című dalok sikerei után Birdy megjelent ’Portraits’ című nagylemezével. Az új kiadvánnyal a brit énekesnő fejest ugrik az ismeretlenbe, és időtálló dalszerzői stílusát ez alkalommal friss, lendületes energiákkal és egyedi kreatív megoldásokkal ötvözi.

Izgalmas hangzásvilágával Birdy egy teljesen új fejezetet nyit karrierjében, és ismét felfedezi saját hangját. A mindössze 26 éves előadó már bebetonozta magát az Egyesült Királyság elsőszámú tehetségei közé, amit hihetetlen eredményei is bizonyítanak: három toplistás albuma számtalan arany- és platinaminősítéssel, melyek világszerte 8 milliós eladást generáltak. Emellett legyen szó Pixar, Netflix vagy Amazon kasszasikerek filmzenéjéről, műfajokat átívelő kollaborációkról vagy a mai generációt inspiráló, vírusként terjedő TikTok-videókról, Birdy mindig talál módot arra, hogy milliókat kápráztasson el.

A ’Portraits’ című albumon Birdy új zenei érába lép, eltávolodik megszokott motívumaitól, és egy csiszolt és csillogó alt-pop esztétikával teli világot teremt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük