Aya Nakamura újdonságokkal jelentkezett.

A francia ajkú popvilág vitathatatlanul kiemelkedő sztárja, Aya Nakamura három új felvétellel frissítette januárban megjelent, listavezető stúdióalbumát. A „Bisous”, a „Chérie”, és a „Come back” Aya első dalai a ‘DNK’ című lemeze óta, amely eddig 600 milliót felülmúló streaminget halmozott fel világszerte. Az énekesnő a nyár utolsó napsugarait erősíti fel egzotikus hangzásvilágával.

A többszörösen díjnyertes francia-mali ikon felrobbantotta év elején a világhálót „Baby” című számával, amely legutóbbi ’DNK’ című lemezén kapott kiemelkedő helyet. A korong többi darabja is egyedülálló szövegstílust mutat be, amelyben a párizsi argó, az arab és a bambara – azaz Aya felmenőinek mali nyelve – keveredik. A kritikusok által elismert kiadvány az afrobeat és a pop új egyvelegét hozta el egy csipetnyi R&B-vel, és az előadó tinédzser éveit fémjelző Zouk karibi, dance hangzással.

A ’DNK’ azonban most három további szerzeménnyel egészül ki: a mágikus hangulatú, egyben fókuszdalként feltüntetett „Bisous”, a reggeaton-hullámait meglovagló „Come back”, illetve egy lágyabb és csalódottabb hangvételű, „Chérie” című dalokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük