Emily Blunt kimaradhat a Hang nélkül új részéből.

Lesz Hang nélkül 3., azaz trilógiává bővül a kifinomult hallású földönkívüliek támadásáról szóló történet, de az még nem biztos, hogy Emily Blunt is benne lesz. A színésznő férjével, John Krasinskivel vitte sikerre az első két részt, és szívesen szerepelne újra, de csak azzal a féltétellel, ha Cillian Murphy is vele tart. Az ír színész fontos karaktert játszott a Hang nélkül 2-ben, de Bluntot igazából az Oppenheimerben nyújtott teljesítményével nyűgözte le. Az atombomba atyjáról szóló életrajzi filmben Murphy a világhírű tudóst alakítja, Blunt pedig a feleségét. A forgatás alatt olyan szoros munkakapcsolat alakult ki közöttük, ami meghatározhatja szakmai jövőjüket. „Vele együtt szeretném elképzelni ezt a filmet, és erre komoly lehetőséget ad, hogy a két karakter kapcsolatában még egy csomó kiaknázatlan lehetőség van” – mondta a színésznő a Yahoo Entertainmentnek.

Az A Quiet Place: Day One előzményfilm lesz, és olyan húzónevek szerződtek rá eddig, mint a kétszeres Oscar-jelölt Djimoun Hounsuo (Véres gyémánt, Amerikában) és az Oscar-díjas Lupita Nyong’o (12 év rabszolgaság).

A többek között Emily Blunt és Cillian Murphy nevével fémjelzett Oppenheimer a nyári moziszezon egyik legnagyobb slágere, három hét után 600 millió dolláros összbevétel felé tart. Ez a Universal stúdió legsikeresebb korhatáros filmje 2023-ban, egyben minden idők legnépszerűbb világháborús témájú produkciója a stúdió történetében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük