David Guetta újdonsággal rukkolt elő.

David Guetta és MORTEN összefogott, hogy kihozzák legújabb szenzációs trackjüket, a „Something To Hold On To”-t, amely Clementine Douglas dögös énekhangjával egészül ki.

Három éve kollaborált először a kétszeres Grammy-díjas David Guetta és a dán DJ-producer MORTEN azzal a céllal, hogy új érát alkossanak az electro-dance zenében. Mindketten sokat töltekeztek az underground zenei színtérről, így már védjegyükké vált a műfaj mainstreambe való beemelése. A duó együttműködése óta rengeteg őrületes bulit tartott az Egyesült Államok és Ibiza neves klubjaiban.

A francia ikon extra sikeres időszakot tudhat maga mögött: „Baby Don’t Hurt Me” című dala már kétmilliárd összesített streamingnél jár, míg a Bebe Rexhával közös „I’m Good (Blue)” című felvétele 15 ország toplistájának landolt első helyén. Nemsokára a magyar rajongók is élvezhetik fergeteges hangulatú szettjét, ugyanis augusztus 12-én a Sziget Fesztivál fellépőjeként köszönthetjük.

Stílusosan tér vissza a két világhírű lemezlovas a „Something To Hold On To” című, pulzáló future rave himnusszal, amelyben vibrál az elektronikus zene, miközben magával ragad a lenyűgöző vokál.

Hallgassátok meg itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük