Anne-Marie karrierje megállíthatatlan.

Anne-Marie harmadik, ’UNHEALTHY’ című nagylemeze már elérhető.

Az album mélyebb betekintést enged a brit popsztár kívülről sokszor tökéletesnek látszó életébe. A számokat egy olyan időszakban írta, amikor már készen állt arra, hogy feldolgozza múltbéli, fájdalmas kapcsolatait, és nyisson az új, pozitív találkozások felé. A korong végigvezeti hallgatóját ezen a folyamaton, egyfajta utazást kínál a teljes káosztól a végső megelégedettségig.

A dalokat hallgatva megismerhetjük Anne-Marie életének mélységeit és magasságait, miközben érzelmeinek széles skáláját tárja elénk. A 13 zenét tartalmazó kiadványon bátorító, erőt adó himnuszok („TRAINWRECK”, „GRUDGE”) találkoznak sebezhető, érzelmes felvételekkel („KILLS ME TO LOVE YOU”, „YOU & I”), kemény gitár riffekbe öntött indulatokkal („HAUNT YOU”) és a musicalek mesés világával („OBSESSED”).

A popdíva karrierje megállíthatatlan: a mai napig hét slágere került a brit ’Top 10’ közé, két lemeze a ’Top 3’-ba és zenéi 7 milliárd lejátszásnál tartanak világszerte. A David Guettával és Coi Leray-jel közös „Baby Don’t Hurt Me” című trackjét globális #1 slágerként tartják számon.

Az ’UNHEALTHY’ felvezetői mellett sem mehetünk el szó nélkül, ugyanis a „PSYCHO” már túllépte a 88,5 millió Spotify streaminget, de a „SAD B!TCH” és a country királynővel, Shania Twainnel készített címadó is rajongók millióinak a szívét rabolta el. Anne-Marie megjelenés fókuszdalának egy újabb együttműködést, a „YOU & I” című közöst választotta, melyben felcsendül Khalid vibráló, összetéveszthetetlen hangja is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük