Robin Schulz újabb bepillantást enged érkező kiadványába.

Az augusztus 25-én megjelenő, ’PINK’ című albumának bejelentése után az elismert DJ-producer, Robin Schulz újabb bepillantást nyújt érkező kiadványába. A „Smash My Heart” érzelmes gitárriffek, élénk szintetizátorok és finom lendületű ütemek jellegzetes keverékével kapcsolja maximális fokozatra a nyarat.

A ’PINK’ című korong közönségkedvenc dalkollekciónak ígérkezik: összesen 17 felvételt tartalmaz majd, köztük szerepel a korábban kiadott „Killer Queen” FIL BO RIVA-val, a „Young Right Now” Dennis Lloyd énekével, a „Sweet Goodbye” és az „On Repeat” David Guettával, a „Sun Will Shine” Tom Walkerrel, és a „Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World“ Alle Farben és Israel Kamakawowo’ole közreműködésével.

A gyémántlemezes német előadó „Smash My Heart” című újdonsága önmagunk elvesztésének történetét ragadja meg egy mindent átfogó szerelmi kapcsolatban. A felvételben a lemezlovas stílusához hű, fülledt hangzását tovább fokozza a kórus magas, vágyakozó vokálja, mely tág teret ad az érzelmek kibontakozásának

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük