Desh megint nagyott robbant.

Rollin’ és a Honeymoon után újabb három dallal farol be a nyárba DESH és Young Fly: megjelent a Carpe Diem EP, amely (a címből is sejthető módon) méltó aláfestése egy Bombaytől és füsttől fülledt nyári szezonnak. A két előadó gyümölcsöző kapcsolata a 24 Karáttal indult (3,2 millió megtekintés YouTube-on, bámm), most pedig ötszámos EP-vel mutatják meg, hogy még mindig arany minden verzéjük.

A duó mellé a Rollin’-ban KKevin csatlakozott – a dalhoz készült klip már 2,8 milliós megtekintésnél jár YouTube-on, azokat pedig, akik a „régi” alkotótársat is hiányolják, megnyugtatjuk: a Walkin a Street és a Rampapapam című dalban Azahriah is szerepel. Sőt, az utóbbihoz már nézhető a klip is, amelyet Rádli Bence rendezett – és amelyen a három jóbarát egy futballpályán igyekszik győzelmet aratni – sajátos stílusban. Ne tévesszen meg senkit, hogy a klip elején Azi a földre kerül, ennél alacsonyabb szorzóval nem is adhatnák, hogy zeneileg mindig hazai pályán játszik a trió: az Azi X DESHI X Fly flow fixen felperzseli a fesztiválszínpadokat.

Fun fact: a Rampapapam végén feltűnik egy negyedik, jól ismert hang is, amelynek tulajdonosa nem más, mint KRSA, a PASO frontembere – civilben a három jómadár turnémenedzsere.

A klip itt érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük