A Campus Fesztiválra is érkezik Robin Schulz.

Az augusztus 25-én megjelenő ’PINK’ című albumának bejelentése után az elismert DJ-producer, Robin Schulz újabb bepillantást nyújt érkező kiadványába friss bangerével. A “Smash My Heart” érzelmes gitárriffek, élénk szintetizátorok és finom lendületű ütemek jellegzetes keverékével kapcsolja maximális fokozatra a nyarat.

„Smash My Heart” parádés ízelítőt ad az elkövetkezendő eseményeknek, beleértve Schulz Campus Fesztiválon való szuperfellépését is, amelyre július 20-án kerül sor. A fesztiválszezon mellett a másik mérföldkőnek a ’PINK’ című korong számít, amely egy közönségkedvenc számkollekciónak ígérkezik: összesen 17 dalt tartalmaz, köztük van a korábban kiadott „Killer Queen” FIL BO RIVA-val, a „Young Right Now” Dennis Lloyd énekével, a „Sweet Goodbye”, az „On Repeat” David Guettával, a „Sun Will Shine” Tom Walkerrel, és a „Somewhere Over the Rainbow / What a Wonderful World“ Alle Farben és Israel Kamakawowo’ole közreműködésével.

Az újdonsült gyémántlemezes, német előadó „Smash My Heart” című koktélja, önmagunk elvesztésének történetét ragadja meg egy mindent átfogó szerelmi kapcsolatban. A felvételben a lemezlovas stílusához hű fülledt hangzását tovább fokozza a kórus magas, vágyakozó vokálja, mely tág teret ad az érzelmek kibontakozásának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük