Oliver Tree sokoldalú

Az extravagáns indie művész, Oliver Tree bejelentette harmadik, Alone In The Crowd című korongjának megjelenését, valamint bemutatta első beharangozóját, a „Bounce”-t is. A várhatóan szeptember 29-én debütáló lemez a 2022-es nagysikerű Cowboy Tears folytatása.

Az amerikai énekes sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy nemcsak ő írta és hangszerelte a „Bounce” című tracket, hanem a hozzá tartozó látványos videóklip rendezőjeként is jegyzik. Az újdonság vitatatlanul hordozza a különc alkotó sajátos stílusjegyeit: egyedi alt-pop hangzás, szatirikus dalszöveg és az egészet csúcsra járató humoros videó.

A felvétel előrevetíti Tree várva várt harmadik stúdióalbumának tematikáját. Jellegzetes humorával rámutat a modern kultúra abszurditásaira és a közösségi média iránti nevetséges megszálltságunkra, valamint az emberi természet alapvető ellentmondásaira is.

A többszörös platinalemezes polihisztor jelenleg a Spotify 77. legtöbbet streamelt előadója több tízmillió havi hallgatóval. 2023-ban olyan sikeres kiadványokat tudhat  magáénak, mint a David Guettával közös „Here We Go Again”, vagy az angol youtuber-rapperrel, KSI-vel készült kollab a „Voices”. Több, mint 4 milliárd globális streammel, egymilliárd feletti Youtube megtekintéssel és közel 15 millió TikTok-követővel Oliver Tree elképesztő ütemben menetel előre a globális hírnév megszerzése után is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük