Nessa Barrett új dallal jelentkezett.

Megérkezett a fiatal popcsillag, Nessa Barrett érzelmekkel teli újdonsága, a „lie”. A személyes hangvételű felvételhez egy lenyűgöző, filmes elemeket tartalmazó videóklip is társul, amely az amerikai énekesnő lágyabb, sebezhetőbb oldalát mutatja be. Barrett már múlt héten megosztotta a track előzetesét közösségi felületein, a rajongók pedig egyből találgatásokba kezdtek, vajon mi lehet a személyes ihletettség háttere mögött.

Így mesélt az inspirációjáról Nessa: „a „lie” arról szól, hogy néha vannak dolgok, amik nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk és ezt el kell fogadnunk.” Ugyanakkora bízik benne, hogy sokak azonosulni tudnak majd a felvétel mondanivalójával. „Remélem, hogy az emberek vigaszt találnak benne, és segít elfogadni a nehezebb élethelyzeteket, ezáltal pedig közelebb kerülnek egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez”.

A „lie” olyan sikerdalok után érkezik sorban, mint a dögös alterpop „american jesus” vagy a vad, punk hangzásvilágú „BANG BANG!”. Mindezek előtt pedig 2022-ben olyan slágereket hozott ki – a kritikusok által is elismert ’young forever’ albumáról -, mint a „die first”, „tired of california”, vagy a „lovebomb”.

A fiatal világsztár prosperáló karrierje egész egyszerűen megállíthatatlan: kétszer is felkerült a Billboard “21 Under 21″ listájára, szerepelt többek között a neves People Magazin “Emerging Artist” listáján is, valamint a 2022-es MTV WMA Push Performance díjára is jelölték. A teltházas young forever turnéján már meg sem lepődünk, hiszen szerzeményei több mint 1,4 milliárd streamet gyűjtöttek össze eddig világszerte.

Legújabb lírai popdala egyenesen a szívünk közepébe talál és bizonyítja, hogy érzékenységével és őszinte művészetével továbbra is ígéretes jövő áll előtte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük