Alle Farben a Balaton Soundon is fellép

Hazánk két legkedvesebb DJ-je, Timmy Trumpet és Alle Farben egy dalban: ez itt a„Good Morning”!

A két szupersztár producer első együttműködése ez. A „Good Morning” című banger olyan, akárcsak a legfinomabb reggeli kávé felpörget és pozitív energiákkal tölt fel.

Az ausztrál származású dj-producer – aki kevesebb, mint egy hónapja ünnepelte magyar feleségével egyéves házassági évfordulóját – hatalmas népszerűségnek örvend jellegzetes rézfúvós hangjaival és vidám, hardcore stílusjegyeivel. Áttörő kiadványa, a „Freaks” több mint félmilliárd streaminget gyűjtött, globális hírneve pedig számtalan sikerdala által megszilárdult. Timmy Magyarországra pedig szinte már hazajár, míg tavaly a Balaton Sound színpadán láthattuk, majd a Strandon, idén a Szegedi Ifjúsági Napok fő fellépőjeként tér vissza.

Hasonló cipőben jár a berlini dj, Alle Farben is, aki komoly hazai bázissal rendelkezik az olyan feel-good, nyári lüktetésű világslágereinek hála, mint a „Little Hollywood” Janieckkel, „Fading” ILIRAval vagy a „Bad Ideas”. Alle ezúttal éppen a Heineken Balaton Soundra hozza el a milliók által kedvelt édes életérzést július 1-jén.

„Good Morning”-ban végre összeállt ez a két nagyágyú, hogy extra eufóriát borítson ránk és zsúfolásig megtöltse a rajongói szíveket, majd pedig a fesztiváltereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük