Azahriah újabb nagy dobása lehet ez a szám.

A nemzetközileg is elismert Stadiumx összeállt a szintén hazai szenzáció Azahriah-val és a milliárdos hallgatottságú, Grammy-díjas énekes-dalszerző Sam Martinnal. 

A „Heaven” című, szikrázó dance-pop felvételt – amelynek megalkotásában egyéb sztárszerzők mellett egy igazi DJ legenda is részt vett – a Warner Music Group a Magneoton közreműködésével szerződtette.

A stílusokon átívelő kollaboráció születéséről a producerpáros Stadiumx mesélt bővebben:

– Az elmúlt évtizedben többször is dolgoztunk együtt Sam Martinnal, jó viszony alakult ki köztünk. Sam nevét akkor ismerte meg a világ igazán, amikor 2014-ben két hatalmas slágert is kiadott David Guettával, a „Dangerous”-t (427M Spotify stream) és a „Lovers on the Sun”-t (371M Spotify stream). Óriási büszkeség számunkra, hogy utóbbihoz készített remixünket Guetta Balaton Sound fellépésén is lejátszhattuk ugyanabban az évben. Azahriah pedig itthon már mindent elért, amit csak lehet, egy valódi őstehetség, aki a nemzetközi karrier felé tart.

Hamar jött a hírnév a Dave Martin és Sullivan alkotta Stadiumx számára, ugyanis 2014-es „Howl At The Moon” című bangerük óta verhetetlenek a műfajban. 2022-ben a Spotify a legtöbbet streamelt magyar előadónak kiáltotta ki őket. Nemcsak producerként, hanem DJ-ként is sikeresek, rendszeres vendégei például a Tomorrowlandnek vagy az ibizai Ushuaianak. Emellett együttműködéseiket sem aprózzák el, dolgoztak együtt David Guettával a „Goodbye Friend” című felvételen, legutóbbi dalukban Bob Sinclair működött közre, Nicky Romero mellett pedig az amerikai Sam Martin is rendszeres kollaborátoruk.

Utóbbi Grammy-díjas szerző, aki Ziggy Marley ’Fly Rasta’ albumával kapta meg a legnagyobb zenei elismerést. Emellett további sikerdalokat írt Jason Derulonak, a One Directionnek, a Maroon 5-nak, Nick Jonasnak és Robin Schulznak, de Ava Max „Torn” című számának is ő az egyik alkotója.

Azahriah-nak a „Heaven” az első ’major’ kiadó által képviselt felvétele.

– A Stadiumx tagjaival régóta követjük egymás pályafutását, úgy emlékszem, már akkor felfigyeltek rám, amikor még csak a karrierem elején jártam – épp ezért nagyon örülök, hogy elkészült ez a dal! – mesélte az előadó, aki a Papp László Sportarénában megtartott teltházas show-ja után bejelentette, hogy szeptemberben európai turnéra indul.

A dal további szerzői közt pedig – az előadók mellett – maga David Guetta is feltűnik Alexander Izquierdo, William Spencer Bastian és Ralph Wegner társaságában

Még ma este lehengerlő, moziélményű klip is érkezik az Odesa Films gyártásában, amely csapat 2020-ban David Guetta, MORTEN és Lovespeake „Save My Life” című számának videóját is készítette.

Addig is hallgassátok meg a „Heaven”-t itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük