dén is adománygyűjtést szervez a kisgyermekes családoknak a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a CBA

Nyolcadik alkalommal kezdődött meg pénteken a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE), illetve a CBA és Príma bolthálózat közös, “Fiatalok a kisgyermekes családokért” nevet viselő adománygyűjtő akciója.

Az immár hagyománynak számító gyűjtéssel azoknak a kisgyermekes családoknak szeretnének segíteni, akikre az év vége, az ünnepek közeledte különösen nagy terhet ró. A tapasztalatok szerint az akcióban évről-évre több tonna élelmiszer- és más adomány gyűlik össze, így egyre több családnak tudnak segíteni.

A gyűjtést a mostani, és a következő hétvégére szervezik országszerte harminc helyszínen. A gyűjtésben résztvevő áruházak listája megtalálható a Nagycsaládosok Országos Egyesületének honlapján, a www.noe.hu oldalon.

A NOE és a CBA ezúttal is arra kéri a vásárlókat, hogy aki teheti, vegyen a szükségesnél egy-két termékkel többet, és adja le az áruházi gyűjtőpontokon a kijelölt hétvégéken. Az akcióban főképp tésztafélék, rizs, konzervek, kakaó, pirospaprika, dió, mák, puding, babaápolási termékek, mosó- és tisztítószerek, apró játékok adományozására buzdítják a vásárlókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük