The Kid LAROI felbolygatta az internetet.

Az internetet felbolygató előzetesek sorozata után The Kid LAROI bemutatta új kislemezét és „TOO MUCH” című videoklipjét Jung Kook & Central Cee közreműködésével, amely ma jelent meg a Columbia Records gondozásában. Ez a példátlan, bombasztikus együttműködés, amely először egyesíti ezeket a sztárokat, The Kid LAROI első stúdió albumának, a THE FIRST TIME-nak a novemberi megjelenését vezeti fel.

A „TOO MUCH” három stílust, országot és kultúrát fon össze The Kid LAROI-jal, a dél-koreai Jung Kook-kal és az Egyesült Királyságot képviselő Central Cee-vel. A szám fejbólogatós ritmusa és billentyűs alapja kihangsúlyozzák a trió közötti oda-vissza mozgást. A lendület egy azonnal fülbemászó refrénben csúcsosodik ki: „Ha lenne rá lehetőségünk és időnk, újra megtennéd? Megtennéd újra? Túl sok volt?”

A Ramez Silyan által rendezett vizuál a „TOO MUCH” magazin különböző borítóin ábrázolja a három előadót. Az elit koreográfiával és stílusos előadásokkal tűzdelt klip a szerelemről elmélkedik a hírnév és a hírességek inránti megszállottság tükrében. Provokatív éllel és rendíthetetlen dallamokkal kiélezve, lendületesen vezeti be The Kid LAROI következő éráját.

A dal érkezése előtt a Billboard megjegyezte, hogy „a 2020-as évek feltörekvő új sztárjainak három legnagyobb férfi előadója” egyesült, a UPROXX pedig kijelentette: „The Kid LAROI globálissá válik”.

Fotó: Billboard

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük