Feldolgozták az ezredforduló egyik legtöbbet énekelt magyar dalát

Akik a 2000-es évek elején jártak szórakozni, minden bizonnyal azonnal dalra fakadnak vagy táncolni kezdenek, amikor megszólal a Groovehouse Hajnal című dala, aminek most Spigiboy, Erős Attila, Blackjack (Holló Zoltán) és Buyakee (Bulyáki Gyula) adtak új köntöst egy fantasztikus hangú énekesnővel.

Első közös feldolgozásával rukkolt elő Spigiboy, Erős Attila, Blackjack (Holló Zoltán) és Buyakee (Bulyáki Gyula), akik mindjárt egy olyan slágerrel kezdtek dolgozni, ami 2001-ben jelent meg és rögtön utána egy éven keresztül vezette a slágerlistákat. A dalt most remélhetőleg ismét szárnyra kapják a rádiók és a szórakozóhelyek, ám ezúttal egy nem mindennapi verzió formájában.

– Először dolgozunk együtt Blackjackkel és Buyakeeval, ők mindketten remek DJ-k, de teljesen más területet képviselnek. Mindennek ellenére remek volt együtt dolgozni és mindenben megtaláltuk a közös hangot, biztos vagyok benne, hogy lesz még közös feladatunk – mondta el Spigiboy, aki azt is elárulta, hogy a klipben hallható remixet RobXDannel közösen készítették.

A feldolgozás ugyan már néhány hete elkészült és nagyon jó visszajelzéseket kapott, a videóklip azonban most debütál. Az új verzióhoz Kendert Karola énekelte fel a dalt, akinek gyerekkori emlékei kötődnek az eredeti verzióhoz.

– Erdélyben születtem és csak néhány éve élek Magyarországon, így gyerekkoromban nem sok magyar dal jutott el hozzám. A Hajnalra azonban máig emlékszem, amikor meghallottam és azonnal beleszerettem. Judy mélyebb hangjával szemben az én hangom inkább magas és éles, így egy kicsit tartottam a végeredménytől, de amikor először meghallgattam a kész verziót, hihetetlenül tetszett. Nagyon örülök, hogy rám esett a fiúk választása és én énekelhettem fel ezt a dalt, ami nagyon sokat jelent nekem – tette hozzá az énekesnő.

Jön az eredeti E-Klub parti!

Hajnal ugyan még csak most indul hódító útjára, Spigiboyékkal azonban egy nem mindennapi partin találkozhat hamarosan a közönség.

– Évek óta rengetegen kérik, hogy hozzuk vissza a régi, klasszikus E-Klubok hangulatát, ezért most úgy döntöttünk, hogy az eredeti helyszínen az eredeti DJ-k közül jó néhánnyal visszahozzuk ezt az élményt. Október 21-én az eredeti E-Klubban bulizunk és velünk lesz többek között a Spy The Ghost, a Dance4Ever és a „spydancerek”. Ezt a bulit egy retro-szerelmesnek sem szabad kihagynia – fűzte hozzá Spigiboy. 

Az új feldolgozást itt hallgathatjátok meg:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük