Előregyártott fürdőszobákat kezdtek árulni

A lakásfelújítás, azon belül pedig a fürdőszobák felújítása sokaknak okozott már fejtörést és bosszúságot. A valóban jó szakemberekre hónapokat kell várni, rengeteg a kosz, mérgesek a szomszédok, végeláthatatlan az ide-oda pakolás. Az Imperial Holding új szolgáltatása ezekre a problémákra nyújt pofonegyszerű és jutányos megoldást.

Ha igazán biztosra akarsz menni, létezik egy módszer, ami egyetlen napos helyszíni munkával, a szomszédokkal való csatározás és az idegőrlő veszekedések nélkül, könnyedén új fürdőt eredményez. Az Imperial Holding ugyanis megoldást talált a problémákra, hiszen tőlük 650.000 forinttól kulcsrakész, teljes fürdőszobákat is „házhoz rendelhetünk”, egynapos beszerelési idővel.

Olyan előregyártott fürdőszoba-rendszereket kínálunk, amelyek tartalmazzák a burkolatot, de akár a szanitereket és a bútorokat is. Mindent előre legyártva viszünk a helyszínre, így ott már csak egy napot vesz igénybe az összeszerelés. A trükk egy speciális vízhatlan építőlemez, erre burkolunk rá. A falpaneleket aztán a meglévő falakra is rá tudjuk tenni egy speciális ragasztós-csavaros technológiával, de akár ki is cserélhetjük velük – árulta el Virág Gergő az Imperial Holding Kft tulajdonosa.

Hozzátette, a mobilfalak válaszfalként is tökéletesen működnek, ha épp arra van szükség.

Típustervek közül lehet választani, de akár egyedi terveket is szívesen teljesítünk, belsőépítész kollégánk segítségével. 250.000-300.000 forint/ négyzetméter áron lesznek elérhetőek a fürdőszobák, felszereltségtől függően – mondta el Virág Gergő, az Imperial Holding Kft tulajdonosa.

Az Imperial Holding kész fürdőszobái akár csigalépcsőn is könnyen szállíthatóak, hiszen a speciális vízhatlan modulok mobilok. A helyszínen akár a meglévő falakra is rögzíthetik az újakat, így bontás nélkül kapod meg álmaid új fürdőjét. Választhatsz burkolt vagy burkolt és szaniteres opciót, sőt, ha szeretnéd, az előre gyártott kiállásokba belekötik a szakemberek a szanitert, mosdót vagy wc-t, akár bútorozottan is kérheted a szolgáltatást.

Ha nincsenek egyedi igényeink, akár a katalógusból is választhatunk, ezek fix áras ajánlatok, így a pénztárcánk is hálás lesz, hiszen nincs árkockázat. Egy 4,5 négyzetméteres helyiség 900.000 forintból kompletten el is készülhet, ami a piaci árakhoz képest igencsak gazdaságos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük