Újabb dallal jelentkezett Szeder.

Szeder alkotói szünete után két új kislemezzel tért vissza idén. A Kanyar című dal a hozzá tartozó videóklippel a napokban jelent meg.
 
A Kanyar egy igazi őszi utazós hangulatú akusztikus, életigenlő dal, ami a váratlan fordulatokról, életünkben felbukkanó kanyarokról szól. A beláthatatlan életszakaszokban nem látjuk, hova lyukadunk ki végül, de a bizalom átsegít ezeken bizonytalanabb pillanatokon, és így egy könnyed áramlásban tudjuk élvezni az élet hullámait. Ezt a vidám dalt dúdolgatva, meg tudunk érkezni “a pont jókor jó helyen” életérzésbe.
 
A klip helyszínéül a Pilis kanyargós útjait választották. Szeder egy szekéren utazik, különböző korú lányokkal (akik a fiatalkori énjeit, ezáltal az eddig megtett útját szimbolizálják), majd egy kis szerelmi fordulat után megjelenik a teljes zenekar a szekéren, mikor is egy boldog ünneplős fanfáros fináléba torkollik a zene.
 
A dalt az élet nehezen belátható állomásainak átvészeléséhez ajánljuk, emlékeztetőül, hogy  a kanyarok után mindig jön egy kiszámítható egyenes útszakasz.
 
Szeder késő ősszel erdélyi és magyarországi turnéra indul.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük